Mistr/Mistrová potravinářské výroby
Náplň práce:
- Vedení a motivace týmu na směně,
- organizace a kontrola provozu, zodpovědnost za kvalitu a dodržení termínů,
- kontrola kvality výrobků a řešení problémů,
- dodržování hygienických norem (HACCP, IFS),
- práce s celofiremním softwarem (ERP), evidence výroby a docházky,
- výběr a školení a nových zaměstnanců.
Požadujeme:
- SŠ vzdělání s maturitou, ideálně potravinářského směru,
- 2 roky praxe na obdobné pozici,
- ochotu pracovat ve dvousměnném provozu,
- zkušenost s vedením týmu a organizační schopnosti,
- PC dovednosti na pokročilé uživatelské úrovni,
- ŘP sk. B
Výhodou:
- Znalost hygienické legislativy,
- znalost AJ alespoň na úrovni A2.
Nabízíme:
- Atraktivní mzdu dle zkušeností,
- pracovní poměr na dobu neurčitou,
- dovolenou 5 týdnů,
- příspěvky na dovolenou, penzijní připojištění a životní pojištění,
- možnost dalšího vzdělávání, jazykové kurzy,
- veškeré potřebné vybavení, zaměstnanecké benefity (stravování, výhodné telefonní tarify a mnoho dalšího),
- nástup ihned.
Vaše nabídky včetně CV zasílejte na:
Mgr. Hana Gergičová, DiS.
tel.: +420 731 691 090
e-mail: kariera@frujo.cz