Tukový průmysl, lahůdky a pochutiny
Tisk
PDF

Frujo pro segment ochucených výrobků tukového průmyslu, lahůdek a průmyslu pochutin nabízí řadu sofistikovaných komponentů, které jsou v aseptickém i neaseptickém provedení. Kolekce těchto komponentů zajišťuje vysokou zdravotní bezpečnost při aplikaci ve výrobních technologiích za studena. Zjednodušuje a urychluje výrobní proces a kreativně rozšiřuje produktovou nabídku našich klientů a zpracovatelů.

Podle použitých surovin a vytvořených vlastností jsou komponenty pro tyto aplikace vhodné například pro:

  • pomazánky z rostlinných tuků a ochucené margaríny
  • majonézové omáčky a omáčky k teplým jídlům
  • dresingy, dipy, zálivky, hořčice, kečupy a jiné zeleninové omáčky
  • majonézové saláty a další

Produkty vyráběné aseptickou technologií jsou inteligentní potravinářské směsi vyráběné z mražených nebo sterilovaných surovin. Použité suroviny jsou již technologicky předpřipravené ve formě kousků, pyré a koncentrátů. Dále k dochucení se přidává sůl, nebo její náhrady, různé rostlinné výtažky a olerezíny, zahušťovadla, přírodní barviva a barvící rostlinné koncentráty, aromatické látky nebo nálevy.

Zeleninové komponenty

BIO, přírodní a wellness komponenty

Fortifikované, funkční, light, dia a celiatické komponenty

Práškové směsi:

  • práškové směsi pro ochucení chipsů a snacků
  • práškové směsi pro stabilizaci a ochucení mléčné rýže, krupice a pudingů
  • práškové směsi pro přípravu ovocných toppingů
  • práškové směsi pro ochucení mléka