Náplně, pasty
Tisk
PDF



náplně

Různé ovocné, neovocné a zeleninové náplně a pasty nabízené akciovou společností Frujo zabezpečňují, zjednodušují a urychlují výrobní proces. Výrazně rozšiřují produktové spektrum v mlékarenském, mrazírenském, pekařském, čokoládovém a cukrovinkářském průmyslu a průmyslu výroby hotových jídel.

Obsahují různé velikosti ovocných kousků, mají různou strukturu, konzistenci a různé technologické vlastnosti. Mezi tyto náplně řadíme:

  • termostabilní náplně
  • freez/thaw stabilní náplně
  • náplně s nízkou vodní aktivitou

Využitím našich znalostí o teplých, studených a mražených aplikacích vytváříme a optimalizujeme pastám a náplním technologicky důležité vlastnosti, které je předurčují k ochucování:

  • mléčných a tvarohových tyčinek
  • mražených krémů a měkkých zmrzlin
  • čokolád, bonboniér
  • čerstvých nebo mražených plněných knedlíků
  • sortimentu otevřených nebo uzavřených pekařských výrobků
  • měkkých cukrovinkářských snacků, sušenek a oplatek
  • cereálních extrudovaných výrobků
  • hotových mražených nebo chlazených jídel a jejich polotovarů