Nealkoholické nápoje
Tisk
PDF

Tato široká skupina nealkoholických nápojů v sobě zahrnuje uplatnění zejména v oblasti

  • sycených a nesycených limonád
  • minerálních vod a sirupů
  • nápojů s ovocným podílem a nektarů
  • funkčních a tonizujících nápojů pro sportovce

Ingredience vhodné pro tyto aplikace firma Frujo vyrábí již od roku 1993 na speciální homogenizační technologii a současně aktivně využívá možnosti spojení s aseptickou technologií. Tím dokáže nabídnout svým partnerům a zákazníkům produkt z hlediska zdravotního na velmi vysoké úrovni a nezatěžuje tak konečného spotřebitele žádnými konzervačními látkami. Navíc takové produkty mohou být vhodně doplňovány a obohacovány různým množstvím ovocných podílů. Nejčastěji se jedná o fortifikaci ovocem v rozsahu 1-25 % počítáme-li na hotový nápoj.